10 PRINSIP OTAi



MINAT
DISIPLIN
TANGGUNGJAWAB
AMANAH

SERVIS
KUALITI

ILMU DAN SISTEM
PRODUK DAN BAHAN MENTAH
LOKASI DAN LESEN
SUMBER MODAL

4 comments:

  1. Assalam. terdetik nak buat aduan sikit pasal pekerja burger otai baru baru ni saya ada order burger otai di pusat komersial seksyen 7. saya telah order burger daging special 2. selepas itu saya cakap saya akan datang ambil kemudian. lepas tu saya datang balik dan dapati belum siap dengan alasan terlupa. sepatutnya kalau pekerja itu ada kelemahan lupa bole tulis bil di kertas. tetapi tidak sebab sebelum itu saya bertanya dulu pada dia ingat atau tak order saya tu. dia cakap ingat. saya kecewa sikit lah. dalam 15 minit tapi tak buat lagi. lepas tu saya cakap lah saya nak burger tu. so saya tunggu lagi dalam 10 minit sebab dia cakap dalam 5 minit. tengah tunggu punya tunggu. sy datang balik cakap dah siap ke? sebab nampak dia asyik sibuk mengurat. dia cakap dia tak buat sebab alasan tak pasti saya nak lagi ke tak. sebab tu dia tak buat. abis tu kenapa saya tunggu kat tepi tu mesti lah saya nak. saya bengang dan marah terus herdik dia. saya sangat tak berpuas hati. sebab lama menunggu. atas sebab pekerja tu. saya terus boikot burger otai. dan takkan beli dah. kalau betul tuan sayangkan jenama tuan. lebih baik tuan selidik dulu sikap pekerja yang membawa jenama tuan. memang membuang masa saya kat situ. harap kejadian tak berulang lagi. kesian pada customer yang lain. terima kasih.

    Jafni
    penduduk pusat komersial seksyen 7

    ReplyDelete
  2. salam..macam mana saya nak join otai

    ReplyDelete
    Replies
    1. FB. AKADEMI KEUSAHAWANAN ISLAM. BOLEH DAPAT MAKLUMAT DISITU

      Delete